Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym...
fot. Ruyan Ayten / Pexels

Z czym najlepiej jeść jajka? 5 najzdrowszych dodatków. Wzbogać o nie jajka faszerowane, tortille i szakszukę, a efekty Cię zaskoczą!

Jajka i awokado

Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym dodatkiem do past jajecznych i jako baza do faszerowanych jajek. Odrobina szczypiorku sprawi, że danie nabierze ostrzejszego smaku. Awokado jest bogate w zdrowe nienasycone kwasy tłuszczowe i potas.

Zobacz również

Lekkoatletyczne MŚ sztafet. Polacy z medalem i czterema kwalifikacjami olimpijskimi!

GORĄCY TEMAT
Lekkoatletyczne MŚ sztafet. Polacy z medalem i czterema kwalifikacjami olimpijskimi!

Zderzenie z hulajnogą elektryczną. Kobieta w szpitalu

Zderzenie z hulajnogą elektryczną. Kobieta w szpitalu

Polecamy

W Jabłonce i Nowym Targu będą pokazy kaskaderów, drifty, ogień i monster trucki

W Jabłonce i Nowym Targu będą pokazy kaskaderów, drifty, ogień i monster trucki

Sukienki ciążowe na wesele na sezon 2024/25. Zobacz, jaką wybrała Sandra Kubicka

Sukienki ciążowe na wesele na sezon 2024/25. Zobacz, jaką wybrała Sandra Kubicka

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie