MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Bartek Kieżun to pasjonat jedzenia, historii i kultury w...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

W ten wypiek można wgryźć się z zachwytem. Oto fenomenalne precle z sezamem. Poznaj przepis prosto z Jerozolimy

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun to pasjonat jedzenia, historii i kultury w jednakowych proporcjach. W swoich książkach podróżniczo-kulinarnych zabierał czytelników do Włoch, Aten, Stambułu, Hiszpanii i Portugalii.

Zobacz również

W przedszkolu w Kielcach oberwał się sufit! Nietypowa akcja strażaków

W przedszkolu w Kielcach oberwał się sufit! Nietypowa akcja strażaków

Ogólnopolska konferencja pracowników parków krajobrazowych w Okunince

Ogólnopolska konferencja pracowników parków krajobrazowych w Okunince

Polecamy

To naturalny lek na trawienie i dnę moczanową. Zmniejsza ból, oczyszcza i uspokaja

To naturalny lek na trawienie i dnę moczanową. Zmniejsza ból, oczyszcza i uspokaja

Najlepsza i najprostsza zapiekanka z cukinią. Cała rodzina się nią zajada

Najlepsza i najprostsza zapiekanka z cukinią. Cała rodzina się nią zajada

Wiemy, jak głosowali górale. Zdecydowana przewaga PiS, ale nie w samym Zakopanem

Wiemy, jak głosowali górale. Zdecydowana przewaga PiS, ale nie w samym Zakopanem