Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Pierwsza przestrzeń edukacyjna poświęcona cyberbezpieczeństwu – Stacja Galaxy w Smart
Materiał informacyjny

Pierwsza przestrzeń edukacyjna poświęcona cyberbezpieczeństwu – Stacja Galaxy w Smart

Groźna substancja we Wrocławiu? Akcja inspektorów i służb przy Na Grobli

NOWE
Groźna substancja we Wrocławiu? Akcja inspektorów i służb przy Na Grobli

Polecamy

Jesteś przygotowany do matury z polskiego 2024? Rozwiąż quiz i sprawdź, co powtórzyć

Jesteś przygotowany do matury z polskiego 2024? Rozwiąż quiz i sprawdź, co powtórzyć

Niezwykłe jezioro w Niemczech. Nie uwierzysz w historię jego powstania!

Niezwykłe jezioro w Niemczech. Nie uwierzysz w historię jego powstania!

Poważny wypadek w Sieniawie. Zderzyły się dwa samochody. Kierowca zasnął ZDJĘCIA

Poważny wypadek w Sieniawie. Zderzyły się dwa samochody. Kierowca zasnął ZDJĘCIA