MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli masz śledzie z solanki, to wymagają one odpowiedniego...
fot. Katarzyna Puczyńska

Śledzie po kaszubsku na przystawkę. Przepis na słodko-kwaśną rybę z cebulką i rodzynkami. Najlepszy przepis na tradycyjne śledzie

Śledzie po kaszubsku. Krok 1

Jeśli masz śledzie z solanki, to wymagają one odpowiedniego przygotowania: wypłucz śledzie w zimnej wodzie, zalej nową i odstaw na 30 minut, następnie ponownie je wypłucz, zalej wodą, dodaj mleko i zostaw na około godzinę, do odpowiedniego smaku (mają być mniej słone).

Zobacz również

Bezpieczeństwo w praktyce, czyli  nietypowe wydarzenie na UJD w Częstochowie

Bezpieczeństwo w praktyce, czyli nietypowe wydarzenie na UJD w Częstochowie

Próby obciążeniowe na północnej nitce estakady. Już w wakacje ominiemy Koszalin

Próby obciążeniowe na północnej nitce estakady. Już w wakacje ominiemy Koszalin

Polecamy

Marzysz o egzotycznych wakacjach? Poznaj 4 rajskie wyspy, które warto odwiedzić latem

Marzysz o egzotycznych wakacjach? Poznaj 4 rajskie wyspy, które warto odwiedzić latem

Takiego deseru jeszcze nie jedliście. Zrób gofry z popularnym owocem

NOWE
Takiego deseru jeszcze nie jedliście. Zrób gofry z popularnym owocem

Do mięsa na obiad robię taką młodą kapustę. Talerze wracają czyste

Do mięsa na obiad robię taką młodą kapustę. Talerze wracają czyste