Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go...
fot. Katarzyna Puczyńska

Popisowe ciasto arbuz. Smakuje i wygląda obłędnie, a zrobisz je bez trudu. Polecamy przepis na ciasto z kremem i galaretką z arbuza

Ciasto arbuz - Krok 1.

Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go najpierw rozmroź i dokładnie odciśnij z nadmiaru wody za pomocą papierowego ręcznika. Możesz go także chwilę poddusić na patelni, by woda odparowała. Świeże liście szpinaku wystarczy zmiksować.

Zobacz również

Odcinek S17 Izbica-węzeł Zamość Sitaniec bliżej realizacji

Odcinek S17 Izbica-węzeł Zamość Sitaniec bliżej realizacji

Kielecka radna może zapomnieć o głośnej sprawie z działką. Sąd oddalił kasację

NOWE
Kielecka radna może zapomnieć o głośnej sprawie z działką. Sąd oddalił kasację

Polecamy

Świat cyfrowy dosłownie "ryje mózg". Na poziomie fizjologicznym i morfologicznym

ROZMOWA
Świat cyfrowy dosłownie "ryje mózg". Na poziomie fizjologicznym i morfologicznym

Do sałatki, deseru, na suchą skórę i zniszczone włosy. Ten olej leczy i odmładza

Do sałatki, deseru, na suchą skórę i zniszczone włosy. Ten olej leczy i odmładza

Apetyczna owsianka na słono. Takiej jeszcze nie jedliście!

Apetyczna owsianka na słono. Takiej jeszcze nie jedliście!