MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 21
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
4. Dodając do dania słodką mieloną paprykę, należy ją...
fot. pixabay.com

Magda Gessler podpowiada sprawdzone triki. Poznaj 18 kulinarnych patentów z „Kuchennych rewolucji”, które uratują twoje potrawy

Mielona papryka

4. Dodając do dania słodką mieloną paprykę, należy ją najpierw zaparzyć tłuszczem, który nie przekracza 60 stopni, inaczej papryka się spali, bo ma w sobie cukier.

Zobacz również

Droga powiatowa, na odcinku Mirkowice – Gruntowice, będzie zamknięta!

NOWE
Droga powiatowa, na odcinku Mirkowice – Gruntowice, będzie zamknięta!

Guardiola: Bliżej mi do odejścia niż pozostania na dłużej

Guardiola: Bliżej mi do odejścia niż pozostania na dłużej

Polecamy

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Zdrowa i kolorowa sałatka z młodych ziemniaków. Najlepsza do grilla

Zdrowa i kolorowa sałatka z młodych ziemniaków. Najlepsza do grilla