MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kawałki schabu delikatnie roztłucz, posyp solą i pieprzem i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Idealny kotlet schabowy za każdym razem. Poznaj przepis na soczystą i chrupiącą porcję mięsa. Wiemy, jakich błędów nie popełniać

Kotlety schabowe. Krok 1

Kawałki schabu delikatnie roztłucz, posyp solą i pieprzem i przełóż do miski. Następnie zalej mięso mlekiem. Dodaj kawałki cebuli, obrane ząbki czosnku, liście laurowe i ziele angielskie. Przykryj miskę folią spożywcą i wstaw do lodówki na około 2 godziny.

Zobacz również

Agata Wojda, prezydentka Kielc powoła kolejnego zastępcę [TRANSMISJA]

NOWE
Agata Wojda, prezydentka Kielc powoła kolejnego zastępcę [TRANSMISJA]

Szczecinek w Google Street View po nowemu. Aktualizują obrazy [zdjęcia]

Szczecinek w Google Street View po nowemu. Aktualizują obrazy [zdjęcia]

Polecamy

Zamek Księcia Henryka to perła Karkonoszy. Odwiedź go, zanim pojawią się tłumy

Zamek Księcia Henryka to perła Karkonoszy. Odwiedź go, zanim pojawią się tłumy

Rozpoczęły się zapisy na Poland Business Run 2024. Ilość miejsc jest ograniczona

Rozpoczęły się zapisy na Poland Business Run 2024. Ilość miejsc jest ograniczona

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz